Post by tingvinglilaces on Mar 1, 2022 6:52:54 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sea Monster City ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sea Monster City IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ bir çox resursu aldadır ▞▞▞
▞▞▞ Sea Monster City 2022 version ▞▞▞
Bu gözəldir hamı bunu oynasın
yox, ona görə də yaşayış yerləri düzgün deyil
Hər dəfə oyuna başlayanda çökür
Mən bu oyunu quraşdıra bilmirəm
Əla oyun.
Amma bir az etibarsız
Bu oyun pisdir! Canavarınızı təkmilləşdirmək istəyirsinizsə, bunun qiyməti 50 daşdır! Mən onun mod versiyasını Google-da yükləməyə üstünlük verirəm!
Sea Monster City RPG ktxn
Mən əslində bu oyunu SEVİRƏM, lakin o, bağlanmağa məcbur edir. Yenidən quraşdırmaq üçün hər şeyi 11-ci səviyyədən başlamalı və varlıqlarımı silməli oldum. İndi yenidən baş verir və mən yenidən başlamaqdan imtina edirəm! Zəhmət olmasa bunu düzəldin!! Yenidən oynamaq istəyirəm! MƏN MƏN TƏRƏKKÜLƏMİ SİLƏN OYUNA PUL XƏRCLƏMƏYƏCƏYƏM!!!
ummmm. Gud deyil
Ər
Angry Birds Match 3 Puzles pqnz
işləmir, birdən-birə dayan deyir
çox yaxşıdır
Əla oyun 👍👍👍 indi yükləyin
Sea Monster City Fabularne bqtn
Vay hele hele hele teessüf edirem ilk yazima gore o menim kostum idi zəhmət olmasa ona nifrət etməyin əyləncə üçün idi
Dəniz canavarlarını və robotları sevirəm
Yükləməyə gedirəm
Bu, əlavə etdiyi hər şeyi etmək və ya real pul xərcləmək üçün hər şeyi etmək üçün ödənişli bir oyundur.
Dayanacaqlar və düymələr geriyə doğrudur
Hər zaman donur
Dinozavrların əsl adları ola bilərdi. Zəhmət olmasa təşəkkür edirəm 😇👙👑🔫🔪🐍🐃🗼🗽⏳🔚🔛🔙off the🔝
Mən oyunu bəyənirəm, lakin o, yanıb-sönür və məni əsas ekrana təpikləyir
Bu oyun heyrətamizdir! Niyə? 1.Heyrətləndirici musiqi 2.Amazing Attack animasiyalar 3.Dino üzləri (sevimli!) 4.Adalar çox heyrətamizdir! 5.Smooth Grapics 6.Rewards oh niyə olmasın? 7. Döyüş oyunu (gözəl!) 8. Kapitan (vay!) və bu oyunu çox tövsiyə edəcəm 1000/1000 problem yoxdur bəli heç bir şey bəli, əgər siz oynasanız heyrətlənəcəksiniz. cib oyunları zəhmət olmasa. Təşəkkürlər! gözəl oyun!
Yavaş
Sea Monster City Рольові kqnp
Sea Monster City Vaidmenų žaid. hdk
mənim xoşuma gəlmir
Dördü vermək, lakin səhvləri düzəltmək lazımdır, o, məni WiFi-dən uzaqlaşdırır, siqnalla eynidir... Amma mənim iki dəfə hesabım var idi və hər dəfə quraşdırmanı yenidən etmək və Google+ hesabımı yükləməyə cəhd etmək üçün onu sildim. .yaxşı oyundur, lakin səhvlərin düzəldilməsi lazımdır.
Nifrət
Əmin deyiləm
oyununuzu bəyənirəm dəniz canavarı çox gözəldir
Çox asılılıq və çox yaxşı oyun
MƏN SEVİRƏM! ƏN YAXŞI OYUN!
Mənim bundan xoşum gəlir
Bunu sevirəm!
Ən pis oyun və çoxlu səhvləri ehtiva edir.
Çox gecikir
Mən indicə Josette-i eşitdim və düşünürəm ki, nə baş verdiyini bilirsiniz və mənim 7 yaşım var və adım ER Fernandez deyil, adım Elladır
Wi-Fi qəbul etməsə 5 qiymət verəcəm
Hər şey qaydasındadır
bu oyun zəhmli amma çətindir
Hətta açmır, məlumatımı boşa çıxarır
O, çox gözəldir, çünki o, bütün yolu böyüdür və 2 dəqiqə oynadıqdan sonra məni çıxarır ki, bu, olduqca yaxşıdır. İNDİ DÜZELTMEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bu oyun istəmirəm, çünki şanslı yamaqda fırıldaq etsəm, o, mənə pul ödəyəcək
Hələlik Allah
Oh, bu Mozasaur deyil, Helikopriondur. -_- Mozasaur heç köpək balığı da deyildi.
bu oyunu sevirəm
Qaydasındadır
Mən bu oyuna nifrət edirəm, çünki o, bağlanmasaydı, yaxşı oyun olacağını düşünürəm, amma elə deyil, mən onu sildim və bütün dostlarım dedilər ki, ona da nifrət edirəm, bu, indiyə qədərki ən pis oyundur
Dinozavrların fərqli adları var və bu, zəhmlidir.